Vacancies

Wij zijn op zoek naar:

CAD tekenaar Jachtbouw

Als tekenaar voer je alle voorkomende tekenactiviteiten uit, zoals uitwerken van productietekeningen van bijvoorbeeld deuren, luiken, scharnieren, bolders, buitenmeubiliair, etc. 

Je werkt in teamverband en ook heb je regelmatig contact met de projectleider omtrent constructie technisch inhoudelijke zaken. Daarnaast pas je de van toepassing zijnde voorschriften en richtlijnen toe. 

Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4 en/of HTS Scheepsbouwkunde/Werktuigbouw, relevante werkervaring in de jacht- of scheepsbouw en probleemoplossend denkvermogen. 

Projectleider Jachtbouw

Als projectleider maak je in overleg met de directie een gedetailleerde voorbereidingsplanner. Je onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers welke betrekking hebben op de technische leveringen, installaties en interieur. Daarnaast bereid je bouwvergaderingen voor en ben je aanspreekpunt voor de ontwerper en eigenaarsvertegenwoordiger.  Ook stuur je de CAD tekenaars aan voor de benodigde technische tekeningen. Tevens bewaak je de voortgang van de productie in samenwerking met de voormannen van onze afdelingen metaal, RVS, timmer en installatie techniek. 

Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig bent en een probleemoplossend denkvermogen hebt. Je werkt grotendeels in teamverband en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over een afgeronde opleiding HTS Scheepsbouwkunde en relevante werkervaring in de luxe superjachtbouw. 

 Hydrauliek monteur/loodgieter

Jij bent nauw betrokken bij de technischische installaties aan boord van onze mega jachten. Zo plaats je onder andere boordsystemen en alles wat je in de machinekamer vindt. Te denken valt aan stuurinstallaties, pompen, motoren, generatoren, hydrofoorinstallaties, watermakers en sanitair. Wanneer het aanleggen van scheepsleidingsystemen van RVS, staal, aluminium en kunststof voor de verschillende scheepsinstallaties voor jou geen probleem is dan ben jij de persoon die we zoeken!

Interesse in een van bovenstaande vacatures ?

Je herkent jezelf in de volgende punten: resultaatgericht,  samenwerken, loyaal, ordelijk, oplossingsgericht, woonachtig omgeving Monnickendam (straal 30 km), mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort (albertjr@hakvoort.com

 

 

 

Delen:

| |