Royal Hakvoort Shipyard is op zoek naar:

CAD Tekenaar Mechanical Engineering

Als CAD Tekenaar voer je alle voorkomende tekenactiviteiten uit voor de complexe technologie van onze jachten.

Samen met de projectleider werk je aan de volledige technische invulling en indeling van de technische ruimtes van het jacht. Je tekent het leidingwerk, leidingschema’s, panelen, andere componenten en routing op basis van het ontwerpplan. Motoren, ventilatie- en verwarmingssystemen, hydraulische installaties, sanitair etc: alles wat je niet ziet, maar wel zorgt dat het jacht werkt.

Je werkt in teamverband en ook heb je regelmatig contact met de projectleider en voorman omtrent constructie technisch inhoudelijke zaken. Daarnaast pas je de van toepassing zijnde voorschriften en richtlijnen toe.

Je hebt een:

• afgeronde opleiding MBO niveau 4 en/of HTS Scheepsbouwkunde/Werktuigbouw, relevante werkervaring in de jacht- of scheepsbouw
• Goede kennis van AutoCAD, MS Office en ervaring met 2D- en 3D- computerprogramma’s

Je herkent jezelf in de volgende punten: punctueel en resultaatgericht, ordelijk, woonachtig omgeving Monnickendam (straal 30 km), dan zijn we op zoek naar jou!

We bieden je een fulltime dienstverband, met goed salaris en pensioenregeling conform de CAO Metalectro

Is je interesse gewekt voor deze veelzijdige en uitdagende functie, mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort, email albert@hakvoort.com.