Vacancies

Wij zijn op zoek naar:

CAD tekenaar Mechanical Engineering

Als tekenaar Mechanical engineering voer je alle voorkomende tekenactiviteiten uit voor de complexe technologie van onze jachten.

Samen met de projectleider werk je aan de volledige technische invulling en indeling van de technische ruimtes van het jacht. Je tekent het leidingwerk, leidingschema's, panelen, andere componenten en routing op basis van het ontwerpplan. Motoren, ventilatie- en verwarmingssystemen, hydraulische installaties, sanitair etc: alles wat je niet ziet, maar wel zorgt dat het jacht werkt. 

Je werkt in teamverband en ook heb je regelmatig contact met de projectleider en voorman omtrent constructie technisch inhoudelijke zaken. Daarnaast pas je de van toepassing zijnde voorschriften en richtlijnen toe.

Je hebt een:

 • afgeronde opleiding MBO niveau 4 en/of HTS Scheepsbouwkunde/Werktuigbouw, relevante werkervaring in de jacht- of scheepsbouw
 • Goede kennis van AutoCAD, MS Office en ervaring met 2D- en 3D- computerprogramma's.

Pijpfitter / Hydroliekmonteur

Als Pijpfitter / Hydrauliekmonteur werk je mee aan de inbouw van leidingen, pompen en diverse systemen aan boord van de jachten die op de werf in aanbouw zijn. Je bezig houdt met het vervaardigen van de leidingsystemen dus zowel het buigen, draaien, zagen, lassen en monteren. Dit alles wordt gedaan aan de hand van de door de tekenkamer geproduceerde tekeningen en metingen aan boord. Je bent voornamelijk werkzaam in de machinekamer en technische ruimtes van het jacht.

Je hebt 

 • een afgeronde opleiding in de techniek en werkervaring bij voorkeur binnen de maritieme sector
 • Kennis en ervaring met lezen van technische tekeningen
 • Je bent bekend met het tig-RVS lasproces

Metaalbewerker Aluminium

Als allround Metaalbewerker Aluminium vervaardig je onder andere de luiken, deuren en kleppen voor de jachten die op de werf in aanbouw zijn.  Hierbij komen de werkzaamheden zoals lassen, slijpen, zagen en om de hoek kijken.

Je hebt: 

 • een aantal jaar ervaring in het bewerken van aluminium producten;
 • Bij voorkeur ervaring als constructiebankwerker
 • Enige affiniteit met de jachtbouw is een pré

Meubelmaker/Jachtinterieurbouwer 

Middels een mock-up methode produceert onze afdeling interieur, Unlimited Interiors, de klant specifieke interieurs op de jachten die op de werf worden gebouwd. De werkplaats van de afdeling interieur is gevestigd in Purmerend.  

Als meubelmaker/jachtinterieurbouwer ben je verantwoordelijk voor een specifiek interieur onderdeel van het jacht bijvoorbeeld een bedombouw, kast, wandpaneel of super-de-luxe bar.  Aan de hand van tekeningen zorg jij dat het aan jou toegewezen interieur onderdeel wordt gemaakt. Je gebruikt het juiste gereedschap en werkt met exclusieve materialen. 

Als Jachtinterieurbouwer aan boord is het jouw verantwoordelijkheid dat het op maat gemaakte luxe houten interieur daadwerkelijk in het jacht wordt ingebouwd. Ondanks dat alles uitgetekend en geëngineerd, is, moeten de meubels uiteindelijk wel perfect in het jacht geplaatst. In de afbouwfase van het jacht ben je niet de enige op de werf! Hiervoor stem je je werk dan ook goed af met de andere vakmensen zoals elektriciens, pijpfitters en loodgieters.  

Je hebt: 

 • ervaring als meubelmaker/interieurbouwer;
 • afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 4
 • ervaring met exclusieve houtsoorten, in massief, fineer of met HPL

Interesse in een van bovenstaande vacatures ?

Je herkent jezelf in de volgende punten: resultaatgericht,  samenwerken, loyaal, ordelijk, oplossingsgericht, woonachtig omgeving Monnickendam (straal 30 km), mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort (albertjr@hakvoort.com