Vacancies

Wij zijn op zoek naar:

Projectleider Jachtbouw

Als projectleider maak je in overleg met de directie een gedetailleerde voorbereidingsplanner. Je onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers welke betrekking hebben op de technische leveringen, installaties en interieur. Daarnaast bereid je bouwvergaderingen voor en ben je aanspreekpunt voor de ontwerper en eigenaarsvertegenwoordiger.  Ook stuur je de CAD tekenaars aan voor de benodigde technische tekeningen. Tevens bewaak je de voortgang van de productie in samenwerking met de voormannen van onze afdelingen metaal, RVS, timmer en installatie techniek. 

Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig bent en een probleemoplossend denkvermogen hebt. Je werkt grotendeels in teamverband en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over een afgeronde opleiding HTS Scheepsbouwkunde en relevante werkervaring in de luxe superjachtbouw. 

Interesse in een van bovenstaande vacature ?

Je herkent jezelf in de volgende punten: resultaatgericht,  samenwerken, loyaal, ordelijk, oplossingsgericht, woonachtig omgeving Monnickendam (straal 30 km), mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort (albertjr@hakvoort.com

 

 

 

|