Royal Hakvoort Shipyard is op zoek naar:

CAD Tekenaar / Programmeur CNC

Als CAD Tekenaar / Programmeur CNC vertaal jij de ontwerptekeningen van de architect in perfecte, gedetailleerde productietekeningen voor onze timmerafdeling en programmeer je de CNV machine.  Onze afdeling interieur, Unlimited Interiors, produceert de klant specifieke interieurs van de jachten die op de werf worden gebouwd. De werkplaats van de afdeling interieur is gevestigd in Purmerend.

Je werkt in teamverband aan het luxe interieur voor onze superjachten, ook heb je contact met de projectleider en voormannen omtrent constructie technische zaken. Na evaluatie en goedkeuring worden de uitgewerkte productietekeningen in productie genomen.

Wanneer jij in een later stadium over de productie-afdeling loopt, zie je het interieur daadwerkelijk geproduceerd worden voor de mock-up in Purmerend om vervolgens in Monnickendam aan boord te worden geïnstalleerd.

Je hebt een:

  • afgeronde beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 4;
  •  werkervaring in de luxe (jacht)interieurbouw en/of meubelbranche;
  • Goede kennis van AutoCAD, Biese BSolid CNC software en MS Office.

Je herkent jezelf in de volgende punten: punctueel en oplossingsgericht, zelfstandig maar ook in teamverband werken, loyaal en woonachtig omgeving Purmerend (straal van + 30 km), dan zijn we op zoek naar jou!

We bieden je een fulltime dienstverband, met goed salaris en pensioenregeling conform de CAO Hout en Meubelindustrie.

Is je interesse gewekt voor deze veelzijdige en uitdagende functie, mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort, email albert@hakvoort.com.